Thursday, September 9th 2010, 3:28am UTC+2

You are not logged in.

• Login
  • Register

AniołZagłady

Główny Strażnik Net-War:)

Universum: GAZ

1

Monday, February 22nd 2010, 2:49pm

Nowy Super Moderator Forum

Pragnę poinformować, że nowym Super Moderatorem Forum został

Emil

Będzie się zajmował działem z Życia Serwerów

W imieniu swoim i Teamu Net-War serdecznie gratuluję i życzę udanej współpracy z graczami i zespołem Net-War !

Kontakt z nowym SMODEM odbywa się przez Prywatne Wiadomości lub IRC
  • Go to the top of the page

niedzwiedz_nh

SupeR ModeczeK Na Urlopie :)

Universum: s0 -_- Soldier of Fortune

Miasto: Kraków Nowa Huta Streets

2

Monday, February 22nd 2010, 3:07pm

No to nam się Emilek wybił :D Gratki i życzę stalowych Nerwów z Pilnowaniem Modków oraz z czyszczeniem tematów bo trochę tej roboty bedziesz miał :P

Emil

Super Moderator

Universum: uni0 GAZ

Miasto: Strawczyn

3

Monday, February 22nd 2010, 3:21pm

Dzięki za awans.
Mam nadzieję że dam radę i sprostam zadanią które teraz przede mną stoją. Również chciałbym sobie życzyć udanej współpracy z userami i z resztą Team. Mam nadzieję że nie będę musiał za dużo warnów nakładać ;) Ale to już od was wszystkich zależy.
Pozdrawiam Emil.

EDIT / jako ze nie moge sie dopisac bo nie mam takiej opcji!!.Nalezało sie tobie Emil,gratki awansu.Pierzak moze czas na emeryturke masz juz dobrych nastepców :D - Ans`
11 SG = 2 179 179 % :minigun: :missilelauncher:
3 ACS = 1 187 130 %
Ostatnie SG Wszechświat 0 Emil [GAZ] & AniolSmierci [GAZ] vs. Dominator {SoF] 554 104% Top 10 ACS i zestrzelony rekord GŚ
"Lepiej odważyć się na rzeczy potężne niż zrównać się z tymi o nieśmiałej duszy którym nieznane jest ani zwycięztwo ani klęska"

This post has been edited 2 times, last edit by "ans" (Feb 22nd 2010, 4:03pm)

ans

GA na rowerze

5

Monday, February 22nd 2010, 5:05pm

pewnie ze posiedzisz,w koncu cie złapia i posadza,na 5 lat za defraudacje kasy z Nw:D

EDIT/pewnie bym juz poszedł na emeryturke ale jestem jedyna osoba która moze cie powstrzymac jak co,taki twój bezpiecznik awaryjny :pillepalle:

SPECJALNIE DLA PIERZAKA.....