katalończyk ale dogonienie daaba bądz pablo jest możliwe nawet na wszechświecie 0 po prostu trzeba chcieć i być cierpliwym.. ja mogę dać taki przykład przyglądam się temu człowiekowi od jakiegoś czasu i widzę że jest na prawdę dobrym farmerem nick "szeptal" zaczął przede mną jakiś czas co prawda , ale już jest w top50.. za to go podziwiam ;] tak samo nie chwaląc się ja zaczełem swoją przygodę w styczniu a co prawda jestem na tym 159 miejscu, ale mam saldo które by mi starczyło na co najmniej top90.. gdyby dajmy na to tacy gracze grali cały czas na takim samym poziomie to w rok daab już by nie był top1 ;x pewnie teraz mnie będziecie atakować ale to nic , to tylko gra i dla mnie jest to zabawa

Ja tylko chciałem wyrazić co myślę o tym nowym wszechświecie że i na starych da się coś zrobić , ale jeżeli powstanie nowy wszechświat to na pewno tam będę gdyż spodobała mi się ta gra ;] w ogame już dawno nie gram , miałem tam naprawdę wspaniałe miejsce ale po prostu z nudów już mi się nie chciało grać a tu zauważyłem nowe "funkcje" ;s