Thursday, September 9th 2010, 1:38pm UTC+2

You are not logged in.

• Login
  • Register

katalonczyk

Gadułka

Universum: Profesional [Pro^]

Miasto: SIeradz

1

Monday, March 8th 2010, 8:24pm

Nowy wszechświat ? :]

Taki troszke głupi temat bo albo ktos bedzie za albo przeciw ... to tak - może zrobić [ administrotor gry] nowy wszechswiat ? taka sama prędkosć jak wszechswiat 0 i też ta sama flota i reszta . Plusy z tego są , że na nowym wszechświecie by się rejestrowali gracze i byłyby większe emocje gdyby ktoś np. wyprzedził Daaba w pkt lub pablo77 w flocie . Gracze ścigali by sie w pkt i to by było super :thumbsup: ... Ja bym dał info o nowym wszechświecie do kolegów z innej gry podobnej do NW , dałbym również info na forum o innej grze multiplayer gdzie objerzało by wiadomość wiele osób ... Myślę , że nowy wszechświat przyciągnął by wiele graczy :] To tyle ode mnie :thumbup:
PS. o ile jest to wg. możliwe :wbb:
  • Go to the top of the page

mikser

Stały bywalec

Warnings: 3
Admonishments: 0
Show warnings

Universum: EEC

Miasto: Kraśnik ( woj. Lubelskie )

2

Monday, March 8th 2010, 8:27pm

taki temat był już poruszany jest na forum poszukaj dobrze ;)

:D
EEC :love:

Warnings: 2
Admonishments: 0
Show warnings

Universum: U3 Amant

Miasto: Pomorza

• 1802638

4

Monday, March 8th 2010, 10:08pm

Nie dlugo ;] ? Ale jak testowy to np jak ktos tam gra to nie bedzie resetu pkt czy jakos tak ?
U0 - Mefistofeles01 | OFF
U3 - ADI | ON

AniołZagłady

Główny Strażnik Net-War:)

Universum: GAZ

5

Monday, March 8th 2010, 11:34pm

Testowa czyli wchodzi się i normalnie gra.

w tym czasie wyszukuje błedy jakieś niedogodności, zwraca się uwagę na funkcjonalność róznych aspektów gry.

po jakimś czasie gdy all zostanie juz dopięte takie uni zostanie zamknięte i skasowane a silnik wdrożony do normalnej gry

Lesio

Błądzący w postach

6

Wednesday, March 10th 2010, 5:26pm

katalończyk ale dogonienie daaba bądz pablo jest możliwe nawet na wszechświecie 0 po prostu trzeba chcieć i być cierpliwym.. ja mogę dać taki przykład przyglądam się temu człowiekowi od jakiegoś czasu i widzę że jest na prawdę dobrym farmerem nick "szeptal" zaczął przede mną jakiś czas co prawda , ale już jest w top50.. za to go podziwiam ;] tak samo nie chwaląc się ja zaczełem swoją przygodę w styczniu a co prawda jestem na tym 159 miejscu, ale mam saldo które by mi starczyło na co najmniej top90.. gdyby dajmy na to tacy gracze grali cały czas na takim samym poziomie to w rok daab już by nie był top1 ;x pewnie teraz mnie będziecie atakować ale to nic , to tylko gra i dla mnie jest to zabawa :)
Ja tylko chciałem wyrazić co myślę o tym nowym wszechświecie że i na starych da się coś zrobić , ale jeżeli powstanie nowy wszechświat to na pewno tam będę gdyż spodobała mi się ta gra ;] w ogame już dawno nie gram , miałem tam naprawdę wspaniałe miejsce ale po prostu z nudów już mi się nie chciało grać a tu zauważyłem nowe "funkcje" ;s

Rate this thread