Thursday, September 9th 2010, 3:47am UTC+2

You are not logged in.

• Login
  • Register

AniołZagłady

Główny Strażnik Net-War:)

Universum: GAZ

1

Wednesday, July 29th 2009, 11:22am

Kontakt z Operatorami

Aby kontaktować się z Operatorami Gry możesz skorzystać z systemu komunikowania sie przez PW na Forum.

Forum jest niejako centrum gry odwiedzanym przez każdego dlatego tu najszybciej znajdziesz swojego Operatora.

Możesz też skorzystać z sieci IRC. Pamiętaj GO może zażądać prywatnej rozmowy z tobą poprzez komunikatory lub IRC

Aby napisać PW do twojego Operatora po prostu Kliknij tu w jego nick.

Wszechświat 0 (Beta)

Drake

Wszechświat 1

Kufel

Madame

Wszechświat 3

allen

Pamiętaj o odpowiednim zatytułowaniu wiadomości.
Wiadomości typu "pomóż mi nie wiem co robić" nie pomagają w zdiagnozowaniu problemu

Prawidłowo zatytułowana wiadomość powinna wyglądać: np. "Wszechświat X, problem z surowcami" ; "Wszechświat X, Zniknięcie floty"
X- to numer wszechświata

!!!WAŻNE!!!
W wiadomości powinieneś zawrzeć jak najwięcej informacji potrzebnych dla GO do rozwiązania problemu tzn nick z gry, koordynaty planety matki, koordynaty planety której dotyczy problem, oraz szczegółowy rzeczowy opis problemu. Pomoże to jak najszybciej rozwiązać twój problem

Poniżej znajdziesz przykładowy schemat który możesz wykorzystać także w swojej wiadomości

Quoted

Nick z Gry:
Koordynaty Planety Matki:
Koordynaty planet(y) której dotyczy problem:

Opis Problemu:

Przykładowa wiadomość do Operatora Gry.

Quoted

Tytuł: Flota nie wróciła z fs

Nick z Gry: Drogba
Koordynaty Planety Matki: [5:212:4]
Koordynaty planet(y) której dotyczy problem: [1:12:9] ; [2:385:12]

Opis Problemu:
Wczoraj ok godziny 19 zrobiłem fs z misją transportuj pomiędzy podanymi planetami, miała wrócić dziś o 12 . Pierwsza podana była planetą startową. Flota dotarła do drugiej planety surowce na niej są lecz po dostaniu raportu o powrocie floty nie ma jej. Sprawdzałem wszędzie również jej nie ma. Nie odstałem żadnych RW świadczących o ataku wrogiej floty. Moja flota składała się z floty: 5 000 000ow , 2 000 000 pancerników 3 000 000 dt.

Można się ze mną skontaktować poprzez PW na forum lub gg podaje numer: 213514
W razie potrzeby mogę pojawić się na IRC.

Proszę o szybkie rozpatrzenie problemu.
  • Go to the top of the page